De onderstaande bescheiden moet u kunnen overleggen:

  1. Voor ingezetenen een geldig(e) I.D. kaart/rijbewijs/paspoort.
    Voor niet-ingezetenen een geldig paspoort en eventueel een verblijfsvergunning.

  2. Een geldig(e) verzekeringskaart of pasje van het SZF/Sociale zaken/AZPAS/Self Reliance. In geval van buitenlandse verzekerden, een verzekeringspolis met wereldwijde dekking en/of       aanvullende reisverzekering.

  3. Indien u vanwege uw werkgever bent verzekerd (bedrijfsverzekering): een geldige garantieverklaring waarin de geldigheidsduur en klasseligging duidelijk aangegeven zijn.

  4. Indien u zelf de rekening betaalt, dus particulier bent, zijn de nodige financiën vereist! Bij opname in het ziekenhuis betaalt u een bedrag voor het te verwachten aantal ligdagen vooruit. Daarnaast dient u een voorschot voor diverse kosten zoals medicatie, laboratorium, röntgen en overige te voldoen. Voor een operatie zullen de bijbehorende kosten ook direct in rekening gebracht worden (dit is afhankelijk van de ligduur).

  5. SZF-verzekerden moeten rekening houden met administratiekosten voor medicatie bij zwangeren en voor andere gynaecologische patiënten die van de operatiekamer gebruik moeten maken.

  6. Patiënten met een Sociale Zaken kaart betalen per ligdag en, afhankelijk van de kaart, ook nog administratiekosten voor zwangeren en gynaecologische patiënten die de operatiekamer nodig hebben.