Donaties

Stichting ‘s Lands Hospitaal is een non profit organisatie, dus het doel is niet om winst te maken, maar om zo goed efficient mogelijk te draaien om de doelgroep van zorgvragers tegen betaalbare tarieven te dienen, waardoor de continuiteit van de dienstverlening gegarandeerd blijft. Als zorginstelling zijn donaties dan ook welkome giften die, vooral in deze tijd waarin de druk op de zorg behoorlijk is toegenomen, helpen om te blijven voldoen aan de maatschappelijke zorgbehoefte.

Elke donatie, van een organisatie of persoon, wordt door ‘s Lands Hospitaal enorm gewaardeerd. Deze waardering wordt dan ook geuit door het publiekelijk bekendmaken van de geste via onze sociale mediakanalen aan het groter publiek en tevens is dit onze manier om transparent de terugkoppeling van de Resultaten naar u, de donateur, te doen. Het kan voorkomen dat goederen gedoneerd worden, die misschien op dat moment niet zo nodig is in het ziekenhuis, terwijl een andere zorginstelling dat goed kan gebruiken. Het komt voor dat in zulke gevallen ‘s Lands Hospitaal dan op zijn beurt doneert aan die behoeftige organisatie.

Om efficient het doneren te structureren, is er een behoeftelijst die geraadpleegd kan worden, zijn er contactpersonen ter beschikking en treft u bankrekeningnummers aan. Behalve de behoeftelijst die aangeeft aan welke artikelen er grote vraag naar is, geeft ons Projecten pagina ook aan, voor welk project er donatie (financieel en materiel) nodig is. Deze pagina geeft u de optie om aan te geven in welk project u geinteresseerd bent. Ten aanzien van donaties van financieel aard kunt u contact op nemen met de medisch directeur, mevr. drs. Soenita Nannan Panday-Gopisingh en voor artikelen, goederen, instrumentaria en materiaal met de Inkoopmanager, dhr. Marvin Madiksan.

Financiële informatie

Hieronder staan de bankrekeningnummers

De Surinaamsche Bank

SRD rekeningnr. : 4802357

Republic Bank

Euro rekeningnr.: 0197313635

Hakrinbank

USD rekeningnr.: 208331359

Wilt u wat anders doneren?

Vul het onderstaand formulier in:

Omschrijving donatie
Dank u voor het versturen van het formulier. Er wordt zo gauw mogelijk contact met u opgenomen.
Er ging iets mis bij het versturen van uw formulier. Probeer later opnieuw.

Contactpersonen

Financiële Donaties:

Materiële Donaties: